Over Crusoe Skin Care: 

 

Het begon allemaal in juli 2012 met een zelfgemaakt verjaardagscadeau: een scrub bar, een handcrème en een lippenbalsem. Binnen een paar maanden daarnaar was Crusoe Skin Care geboren; lichaamsverzorgende producten zonder veel poespas maar wel uitsluitend van natuurlijke ingrediënten gemaakt, betaalbaar en werkzaam.
Inmiddels is het assortiment uitgegroeid tot scrubs en massage bars, meerdere lippenbalsems en vooral handgemaakte zepen, shampoos en een deodorant in vaste vorm.
Ieder product is uniek in zijn bestaan en (bijna) ieder product heeft een bepaalde werking.

Wij gebruiken kruidenextracten, natuurlijke oliën en vetten, etherische oliën, verschillende klei aarden en zee zout, maar ook honing, (geiten)melk en verse groenten worden in onze producten verwerkt. Zo wordt het beste uit de natuur gehaald om het lichaam (en de geest) optimaal te verzorgen.
Wij zijn van mening dat minder meer is, zowel wat het aantal ingrediënten in een product betreft, maar ook de manier waarop het wordt ingepakt en gepresenteerd. Daarom gebruiken wij geen plastic maar (gerecycled) papier voor alles in vaste vorm en potjes alleen maar waar het echt nodig is (bv. crème's). Op die manier sparen wij het milieu en voegen aan onze producten zo weinig als mogelijk maar wel zoveel als nodig toe. Dit alles om het beste effect te bereiken!

Face Cream
€ 9,95
Orange Cream
€ 7,95
Rosa Cream
€ 9,95